lilltrasan

Ett besök till förlossningen

Publicerad 2015-10-24 15:50:03 i Allmänt,

Längtar sååååå mycket till januari är här, tills Nathalie vill få för sig att komma ut och till att graviditeten är över!! 

I veckan när jag skulle gå och lägga mig, gick på toa för sista kisseriet inför natten, kl var efter 23, så upptäckte jag att jag hade börjat blöda. Inte bara lite, för det gör jag typ varje vecka. Det är normalt för mig pga mediciner jag äter. Detta var mycket. Så det var bara för oss att ringa in till förlossningen och hoppa in i bilen och sticka iväg till Danderydssjukhus. 

Det togs ctg kurva och gjordes ultraljud samt vaginalt ultraljud. Det sist nämnda var inte skönt! Fy tusan. Jag har gjort en del gyn-undersökningar i mitt liv och jag kan säga att killar/män är att föredra. Det är sååååå mycket försiktigare. Ja, det var en kvinnlig läkare denna gång. Eftersom hon fortfarande såg färskt blod fick jag informationen halv två på natten att hon ville att jag skulle stanna kvar för observation. Jag var inte beredd på det men bara att gilla läget. Calle åkte hem och sov och jag fick åka till avdelning 16 för en ny ctg kurva och lite sömn. 

Som tur var stoppades blödningen av sig själv och jag fick tjata mig lite till att åka hem dagen efter. 

En reflektion jag hann göra av besöket på sjukhuset är hur gulliga personalen är på avdelningarna. Så omhändertagna och proffsiga. Jag kände mig verkligen tagen på allvar och de följde upp bebisen hela tiden. 


Veckans lärdom är: packa en sjukhus väska till mig. Har ju "oturen" att få stanna kvar över natten och har ingenting som jag behöver med mig. 🙈

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela