lilltrasan

Magkatarr

Publicerad 2015-03-10 08:33:09 i Allmänt,

Måndagen startade perfekt, haft en skön helg = utvilad, hundarna satt knäpptysta i bilen på vägen till dagmatten, påväg till jobbet i bra tid... Men sen vände det, väl på jobbet började jag prata semester med min chef. Jag är alltid stressad över semestern, att man ska få när man vill och att det fungerar med killens jobb. Jag vill ju inte ha semester själv såklart och om jag skulle behöva flytta en vecka fram eller bak så vill ju jag att Calle också ska behöva göra det. Vi planerar också att åka utomlands i två veckor, så vi vill ju helst boka snart. Semestrarna beviljas sista april =( Jag hoppas ju såklart att vi kan få ett klartecken lite innan, tycker det känns väligt sent att boka resan sista april, de kanske inte ens finns kvar eller så kan de bli dyrare. 
 
Ja iaf, detta med semestern stressar mig sjukt mycket, så jag fick magkatarr igår. Gick och köpte rennietabletter, de hjälpte mig för ca 2 veckor sedan då jag också kände av magkatarr. Denna gång hjälpte de inte ett skit. Jag fick bara ondare och ondare och mådde sjukt illa. Jag var helt enkelt tvungen att gå hem. Jag kunde knappt röra mig eller prata. När jag kom hem så lade jag mig på soffan, stirrade upp i taket och funderarde på om det var magsjuka eller magkatarren som spökade. Jag lider normalt INTE av magkatarr så kände inte riktigt igen mina symptom. Så fort jag rörde mig (ja såklar att två tanter plingade på dörren som visade sig vara Jehovas vittnen) så mådde jag sjukt illa, när jag låg ner så hade jag sjukt ont i övre delen av magen. Hade extrem smärta i två timmar och ringde och terroriserde min kille en del. 
 
Jag ringde 1177 för rådfrågning, det var länge sedan jag mådde så här dåligt och jag visste inte vart jag skulle ta vägen.,de hänvisade mig till min husläkare. Av erfarenhet så brukar jag inte få en tid där så fort men jag ringde dit och de skulle ringa upp efter en halvtimme (telefonrobot, suck). Efter en del samtal till min älskade sambo så skulle han komma hem tidigare för att skjutsa mig till akuten, när han väl hade kommit hem hade jag fått en tid hos husläkaren så vi begav oss dit. Vid det här laget hade jag spytt en gång och mitt magonda hade traskat ner till den nedre delen av magen. 
 
Husläkaren var gullig och ville inte utsluta att det var något annat än magkatarr så hon tog sänkan på mig. Den var normal, sen ville hon att vi skulle ta en massa prover men som var försent för igår så jag ska iväg och ta dem idag. Kissprov, lever. och njurvärden och sen för någon magbakterie. 
Det känns skönt att ta lite prover då jag har haft problem med magen i ca 2 månader. Innan provsvaren ska komma fick jag hem någon tablett jag ska ta varje dag på morgonen för att magen ska hålla sig lugn. 
 
Så idag bär det faktiskt av till Danderyds sjukhus, fick sms av ena brorsan att pappa åkte in med ambulans (ingen :() pga en svår urinvägsinfektion. Tänkte hälsa på honom en snabbis och ta mina egna prover. 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela